Wie zijn wij?

Marel is een kwalitatief team van ervaren boekhouders en fiscalisten dat doelgericht meedenkt met de klant.
Het kantoor dat in de jaren tachtig werd opgericht door Marc Christaens is ondertussen uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf. Dankzij onze 20 medewerkers is Marel een bedrijf vol kennis en ervaring waarbij een kwaliteitsvolle, persoonlijke service op maat van jouw onderneming centraal staat.
Onder de deskundige leiding van Steven Brouckaert, Mathieu Lambrecht en Isabel Walcarius zet Marel zich elke dag opnieuw in om jou de beste service en het juiste advies te geven.
Als lid van de groep Partners in Accountancy, een netwerk van professionele, onafhankelijke accountancykantoren, combineren we de familiale sfeer van een lokaal kantoor met de schaalvoordelen van een grote organisatie. Zo verbreden we onze expertise en deskundigheid en zit jouw bedrijf in de beste handen.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

Bedrijfsleiders moeten zich steeds meer bekwamen in de meest uiteenlopende domeinen. Een externe blik van een ervaren accountant is daarbij van groot belang. Dankzij onze ervaren boekhouders en persoonlijk advies maken wij het verschil. Wij zijn er voor KMO’s, eenmanszaken, vrije beroepen, verenigingen en particuliere klanten. Jullie kunnen op onze betrokkenheid, expertise en hulp bouwen en vertrouwen.

We zijn ook trots lid van PIA Group. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.